Siargao numero2

Viidentenä päivänä Siargaolla päätettiin lähteä saarihyppelemään. Kerättiin viiden poppoo ja vuokrattiin vene ja kuski. Meitä lähti Muriel, Isabel sekä kaksi hollantilaista vahvistusta. Hinnaksi jäi 300pesoa (4,7€) perpää. Sää oli ollut joka päivä ailahteleva ja sitä se tulisi tänäänkin olemaan. Aamulla satoi. Istuttiin aamupalalla ja aateltiin että kaipa se tuosta selkenee. Mulla oli skoba jälleen aamun käytössä, joten huristelin hakemaan tuoreita hedelmiä sekä take-away lounaan filippiinokiskalta. Riisiä ja paistettua munakoisoa. Se on täällä tosi herkkua! Lähdettiin pilvien saattelemana matkaan ja päivän aikana saatiin sekä sadetta etä aurinkoa. Käytiin kolmella eri saarella ja onnistuin jopa kärtsäämään itteni aika huolella vaikka vetelin viittäkymppiä naamariin.

Soittelin taas Skyjetin asiakaspalveluun. Saatana ny! Soittavat takaisin.

No aamulla puhelimeen oli tullut viesti. Viestittelin hetken ko. Ihmisen kanssa ja sain vahvistuksen, että voin tänään hakea kameran lentokentältä. Tein aamujumpan ja lähdin ajelemaan aamupalalle. Sitten ne soittikin asiakaspalvelusta, että niin tää kamera on nyt Manilassa ja selitin taas että oon just sopinut sen noudon, että miten tää voi nyt taas olla vaikeeta. Can you confirm now. Yes yes määäm.

Ajoin sateessa lentokentälle. Onneksi kyyti ei ollut kylmää, mutta kyllähän siinä ehtii aika rusinaksi muuttua. Lentokentällä oli aika kaoottinen meininki. Sateen takia lentoja peruttiin lähes päivittäin ja jengi kävi aika hiilenä, kun monella tuntui olevan jatkolentoja. Ihmiset juoksenteli ja huusi. Päätin että taidanpas lähteä täältä helkkariin sitten botskilla. Odotin…odotin…mutta vihdoin sain kamerani! Ajoin sateessa takaisin ja päätin että ansaitsen illalla hieronnan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *