Jahas taas mennään

Tulipa taannoin mieleeni ajatus “Jaa mullahan tais olla se blogi! Onkohan se vielä olemassa?!”

No olihan se. Näin jälkikäteen harmittaa, etten tuosta 9kk:n reissusta taltioinut loppuaikaa. Puolet Intiasta ja Nepal puuttuu kokonaa. Olen tosi huonomuistinen ja olisi ollut kiva selata taaksepäin tunnelmia. Suurin syy kirjoitusten päättymiseen oli se, että mun näppis hajosi, enkä voinut yhtä huolettomasti ja spontaanisti kirjotella siel sun tääl.

Nyt kuitenkin ollaan taas jännän äärellä. Ajattelin että aktivoin blogin taas ja toivottavasti saan kirjoiteltua tänne taas uusia seikkailuja. Katotaan vaan saanko tän nyt skulaamaan, kun en muista yhtään miten tätä käytetään. Tän pohjan käyttö tabletilla on vähän…Noh…Katotaan 😀

Lähden Filippiineille. Paikka josta ei ole vielä kokemusta. Lennot buukkasin noin viikkoa ennen lähtöä jonkinlaisen vaiheilun jälkeen, joten mitään järkevää matkasuunnitelmaakaan ei ole. Tai toisaalta milloin olisi ollut 😉

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *